Kleurrijk
Over Aagje
 • Een eigen stijl

  Sinds een aantal jaren schilder en teken ik met heel veel plezier. Ik heb jaren les gehad van gerenommeerde kunstenaars. Langzaam ben ik mijn eigen stijl gaan ontwikkelen. Een losse stijl, waarbij ik me nog steeds het prettigst bij voel. Herkenbaar maar niet te realistisch, want ik blijf van mening, hoe knap het ook is gemaakt, dat je anders net zo goed of beter een foto kunt maken. Maar dat is persoonlijk.

 • Dieren en kleuren

  Vaak schilder ik dieren. Ik houd van dieren en kleuren. Dus een hond mag van mij pimpelpaars zijn maar ik wil hem wel herkennen als hond. Ook schilder ik landschappen en diverse andere dingen die ik hier en daar tegen kom. Ik schilder en teken met acrylverf, pastelkrijt, pastelpotloden, aquarelverf, aquarelpotloden, olieverf, inkt, enz en soms alles tegelijk in één schilderij. Daarbij maak ik gebruik van kwasten, paletmessen in alle vormen en maten, sponsjes, en niet te vergeten gewoon mijn handen en vaak schilder ik mezelf en mijn kleren ook mee, wat uiteraard niet de bedoeling is.

 • In opdracht

  Ik teken ook in opdracht uw huisdier en/of uw portret van uw familie in kleur of zwart/wit met pastelkrijt en pastelpotloden aan de hand van een foto.

 • Ik hoor graag van u

  Op deze site kunt u een overzicht van mijn schilderijen zien en/of kopen. Ook kunt u een opdracht plaatsen. Neem gerust contact met mij op.